Bemanning

Ofta ställs du och din verksamhet inför stora utmaningar när det kommer till diverse personalfrågor. Under vissa perioder förstärks personalbehovet. Under andra perioder behöver man plötsligt minska sin personalstyrka. Kanske har ni planer att nyanställa, men är inte helt redo att anställa själva?

Genom uthyrning av kompetent och självgående personal kan vi hjälpa dig att öka flexibiliteten och jämna ut arbetstoppar eller säsongsvariationer i din verksamhet. Vi arbetar både med kollektivanställda och tjänstemän, på lång och kort sikt! Som bemanningsföretag står vi för utbetalning av lön till de anställda och för kostnader som sociala avgifter och semesterersättning. Det gör det enkelt för dig och din verksamhet att hyra in personal.

Boge Kompetens – din självklara bemanningspartner:

Ring oss! 0321- 53 14 30

”Ni har mycket drivkraft med kunnig personal, det är alltid kul att hyra personal från er och det känns tryggt och pålitligt. Långsiktighet är ert starkaste kort. Vi är mycket nöjda!”

Nebojsa Milenkovic
Site Manager, Mastec CCTech AB Ulricehamn

Intresserad av bemanning? Kontakta oss

0 + 8 = ?

”Jobro lever på en extremt konkurrensutsatt marknad där utmaningar om flexibilitet är stora och korta ledtider varvas med större projekt. Detta gör att vi behöver en stark samarbetspartner som förstår våra behov, där frågan kl. 16.00 kan vara: ”Vem kan avlasta kl. 07.00 imorgon?”

Kraven vi ställer ofta är nära nog omöjliga, men lösningen finns och en samarbetsvillig och lösningsorienterad dialog är nödvändig. Vi har under många år arbetat med Boge Kompetens som även haft olika utbildningar hos oss genom åren.”

Tobias Ludvigsson
VD, Jobro sheet metal technology.