Bemanning

Ofta ställs du och din verksamhet inför stora utmaningar när det kommer till diverse personalfrågor. Under vissa perioder förstärks personalbehovet. Under andra perioder behöver man plötsligt minska sin personalstyrka. Kanske har ni planer att nyanställa, men är inte helt redo att anställa själva?

Genom uthyrning av kompetent och självgående personal kan vi hjälpa dig att öka flexibiliteten och jämna ut arbetstoppar eller säsongsvariationer i din verksamhet. Vi arbetar både med kollektivanställda och tjänstemän, på lång och kort sikt! Som bemanningsföretag står vi för utbetalning av lön till de anställda och för kostnader som sociala avgifter och semesterersättning. Det gör det enkelt för dig och din verksamhet att hyra in personal.

Rekrytering

Kund: – Vi skulle behöva en norsktalande till vår kundtjänst.

Vi: – En av våra anställda kommer från en familj som ursprungligen kommer från Norge…

Så här, eller liknande, låter det ofta när vi på Boge Kompetens gör rekryterings- eller bemanningsuppdrag. Vi är det lokala rekryteringsbolaget. Inte störst, men definitivt det som har geniun lokal förankring och världens största kontaktnät. I Ulricehamn med omnejd.

En träffsäker rekrytering bygger på kunskap, metodik, erfarenhet och stort engagemang. Det får du hos oss.

Varför använda en rekryterare?
Anledningarna är många. Framförallt sparar det både tid och resurser så att du kan ägna dig åt ditt företag. Vi kan hjälpa till att rekrytera nyckelpersoner till din verksamhet, oavsett om det gäller kollektivanställda eller tjänstemän. Vi hjälper dig med hela processen, från kravprofil till uppföljning. Tillsammans utreder vi vilka speciella kompetenser och personliga egenskaper som krävs för den aktuella tjänsten. När vi skapat en tydlig kravprofil tar vi hjälp av vårt stora kontaktnät för att hitta rätt kandidater. Vi presenterat ett antal lämpliga personer och ni väljer vem, eller vilka, ni vill träffa för en personlig intervju. Du ska känna dig trygg och delaktig genom hela rekryteringsprocessen och vi ger inte upp förrän du är nöjd!

Det ska vara enkelt att rekrytera ny personal.

Ring oss! 0321- 53 14 30