Utbildning

Vi har utbildningen du behöver. Behöver du kompetensutveckla din personal inom ledningssystem och arbetsmiljö? Behöver dina anställda förnya sina utbildningscertifikat, eller skaffa sig truckkort, utbildas inom Heta arbeten, lära sig köra hjullastare eller använda motorsåg? Då kan vi hjälpa till.

Genom vårt nätverk av kvalitetssäkrade föreläsare ordnar vi kostnadseffektiva utbildningslösningar här på hemmaplan.

  • Utbildning inom arbetsmiljö
    Omvärlden ställer idag ökade krav på organisationen, vi har koll på lagar och regler och erbjuder flertalet av de utbildningar där Arbetsmiljöverket ställer formella utbildningskrav. Vi hjälper dig gärna även med rådgivning runt lagar och regler kring arbetsmiljö såväl som hur du rutinmässigt hanterar utbildningsfrågor i din organisation. Vi ger dig kunskap samt verktyg för att möta omvärldens krav.

Boge Kompetens är godkänd som utbildninganordnare för arbetsmiljöutbildning  som stöds av Svenskt Näringsliv, LO och PTK. Vill DU veta mera om hur du kan använda stödet, välkommen att kontakta oss!

  • Utbildning inom ledningssystem
    Ett väl implementerat ledningssystem med rutiner och arbetsinstruktioner är en förutsättning för att kvalitetssäkra produktionen, nå en bra arbetsmiljö såväl som att styra företagets miljöpåverkan. Vi hjälper ditt företag med utbildning men kan också fungera som ditt stöd i samband med implementering av ett ledningssystem i din organisation.
  • Förmedling
    Saknar du någon utbildning i vårt program? Är den utbildning du önskar inte planerad? Kontakta oss. Genom vårt stora nätverk i Ulricehamn med omnejd kan vi arrangera utbildningar tillsammans med andra företag som har liknande behov.

Behöver din personal en av våra utbildningar? Ring Tomas på 0321- 53 14 37 eller skicka ett mejl till tomas@bogekompetens.se

”Ni är flexibla, håller hög servicenivå, bra kursutbud och hög kvalité på kurserna.”

Jane Tamminen
HR Manager, Pipelife

Kommande öppna utbildningar:

Information gällande Corona-virus

Som det ser ut just nu genomför vi öppna utbildningar i begränsad omfattning. Vi bevakar utvecklingen och följer de råd som ges, dessutom har vi en fördel i att vi kör utbildningar med en relativt liten gruppstorlek. Vi kommer att följa utvecklingen och hålla en utökad dialog med såväl utbildningsledare som de deltagande företagen inför varje utbildningstillfälle. Har du frågor kring detta eller annat, kontakta då gärna undertecknad.

 Vi har också möjlighet att genomföra utbildningar helt eller delvis online. Har du frågor kring detta eller annat, kontakta då gärna undertecknad.

Om du saknar någon utbildning sök då via länken ovan ”Se alla våra utbildningar” eller kontakta oss för förfrågan.

Alla öppna utbildningar kan genomföras företagsanpassade.

Intresserad av utbildning? Kontakta oss

0 + 3 = ?