Utbildning

Vi har utbildningen du behöver. Behöver du kompetensutveckla din personal inom ledningssystem och arbetsmiljö? Behöver dina anställda förnya sina utbildningscertifikat, eller skaffa sig truckkort, utbildas inom Heta arbeten, lära sig köra hjullastare eller använda motorsåg? Då kan vi hjälpa till.

Genom vårt nätverk av kvalitetssäkrade föreläsare ordnar vi kostnadseffektiva utbildningslösningar här på hemmaplan.

  • Utbildning inom arbetsmiljö
    Omvärlden ställer idag ökade krav på organisationen, vi har koll på lagar och regler och erbjuder flertalet av de utbildningar där Arbetsmiljöverket ställer formella utbildningskrav. Vi hjälper dig gärna även med rådgivning runt lagar och regler kring arbetsmiljö såväl som hur du rutinmässigt hanterar utbildningsfrågor i din organisation. Vi ger dig kunskap samt verktyg för att möta omvärldens krav.
  • Utbildning inom ledningssystem
    Ett väl implementerat ledningssystem med rutiner och arbetsinstruktioner är en förutsättning för att kvalitetssäkra produktionen, nå en bra arbetsmiljö såväl som att styra företagets miljöpåverkan. Vi hjälper ditt företag med utbildning men kan också fungera som ditt stöd i samband med implementering av ett ledningssystem i din organisation.
  • Förmedling
    Saknar du någon utbildning i vårt program? Är den utbildning du önskar inte planerad? Kontakta oss. Genom vårt stora nätverk i Ulricehamn med omnejd kan vi arrangera utbildningar tillsammans med andra företag som har liknande behov.

Behöver din personal en av våra utbildningar? Ring Tomas på 0321- 53 14 37 eller skicka ett mejl till tomas@bogekompetens.se

”Ni är flexibla, håller hög servicenivå, bra kursutbud och hög kvalité på kurserna.”

Jane Tamminen
HR Manager, Pipelife