Utbildning

Vi har utbildningen du behöver. Behöver du kompetensutveckla din personal inom arbetsmiljö-, kvalitets-, eller miljöledning? Behöver dina anställda förnya sina utbildningscertifikat, eller skaffa sig truckkort, utbildas inom Heta arbeten, lära sig köra hjullastare eller använda motorsåg? Då kan vi hjälpa till.

Genom vårt nätverk av kvalitetssäkrade föreläsare ordnar vi kostnadseffektiva utbildningslösningar här på hemmaplan.

  • Utbildning inom arbetsmiljö
    Omvärlden ställer idag ökade krav på organisationen, vi har koll på lagar och regler och erbjuder flertalet av de utbildningar där Arbetsmiljöverket ställer formella utbildningskrav. Vi hjälper dig gärna även med rådgivning runt lagar och regler kring arbetsmiljö såväl som hur du rutinmässigt hanterar utbildningsfrågor i din organisation. Vi ger dig kunskap samt verktyg för att möta omvärldens krav.

Boge Kompetens är godkänd som utbildningsanordnare för arbetsmiljöutbildning som stöds av Svenskt Näringsliv, LO och PTK. Vill DU veta mera om hur du kan använda stödet, välkommen att kontakta oss!

  • Utbildning/rådgivning inom arbetsmiljö och verksamhetsledning
    Ett väl implementerat verksamhetssystem med rutiner och arbetsinstruktioner är en förutsättning för att kvalitetssäkra produktionen, nå en bra arbetsmiljö och styra företagets miljöpåverkan. Vi hjälper ditt företag med utbildning men kan också fungera som ditt stöd i samband med utveckling av rutiner och arbetssätt i din organisation.
  • Förmedling
    Saknar du någon utbildning i vårt program? Är den utbildning du önskar inte planerad? Kontakta oss. Genom vårt stora nätverk i Ulricehamn med omnejd kan vi arrangera utbildningar tillsammans med andra företag som har liknande behov.

Behöver din personal en av våra utbildningar? Ring Tomas på 0321- 53 14 37 eller skicka ett mejl till tomas@bogekompetens.se

”Ni är flexibla, håller hög servicenivå, bra kursutbud och hög kvalité på kurserna.”

Jane Tamminen
HR Manager, Pipelife

Våra utbildningar:

VI HJÄLPER DIG ATT ORDNA UTBILDNING PÅ HEMMAPLAN FÖR DIN PERSONAL!

Om du saknar någon utbildning kontakta oss för förfrågan.

Alla våra utbildningar kan genomföras företagsanpassade.  Vi har också möjlighet att genomföra utbildningar helt eller delvis online. Har du frågor kring detta eller annat är du välkommen att höra av dig till oss på telefon eller mejl, alternativ via kontaktformuläret nedan.

Intresserad av utbildning? Kontakta oss

1 + 7 = ?