Bli en del av vårt team!

Hos oss jobbar personer inom många olika yrkesgrupper, till exempel lagerarbetare, chaufförer, svetsare, mekaniker, träarbetare, produktionsledare, tjänstemän och administratörer.

Oavsett vad du har med dig för erfarenhet och kompetens så gör vi vårt bästa för att hitta en arbetsplats som du trivs på. Hos oss kan du arbeta både som uthyrd konsult eller bli rekryterad direkt till en av våra uppdragsgivare, och det är inte ovanligt att våra kunder väljer att överta och själva anställa våra konsulter. Då vet vi att vi har gjort ett bra jobb!

Hos oss ska du känna dig trygg. Närheten till våra anställda är en av våra styrkor och den ruckar vi inte på. Vi erbjuder friskvård, företagsaktiviteter och goda chanser till personlig utveckling. Hos oss har du alltid avtalsenliga villkor och avtalsenlig lön och vi är måna om att du ska dela våra värderingar.

Oavsett om du söker en utannonserad tjänst eller skickar in en öppen ansökan så är du varmt välkommen att skicka in ditt CV och ett personligt brev. Fyll i ansökan nedan!

Varmt välkommen att skicka din ansökan till oss!

Är du vår nya medarbetare?

    Jag godkänner Boge Kompetens personuppgiftspolicy

    Just nu söker vi följande: