Rekrytering

Älskar du att formulera kravspecifikationer, svara på ansökningar, intervjua kandidater och att matcha sökanden mot din kravspecifikationer? Har du gott om tid att lägga på rekrytering av nya anställda och ett stort lokalt nätverk? Bra. Då behöver du antagligen inte oss. Men om inte, hjälper vi gärna till. Vi är Ulricehamns lokala rekryteringsbolag. Inte störst, men definitivt det som har geniun lokal förankring och världens största kontaktnät. I Ulricehamn med omnejd.

En träffsäker rekrytering bygger på kunskap, metodik, erfarenhet och stort engagemang. Det får du hos oss.

Ungefär så här kan det låta när en kund ringer till oss:

Kund: – Vi skulle behöva en norsktalande till vår kundtjänst.

Vi: – En av våra anställda kommer från en familj som ursprungligen kommer från Norge…

Varför använda en rekryterare?
Anledningarna är många. Framförallt sparar det både tid och resurser så att du kan ägna dig åt ditt företag. Vi kan hjälpa till att rekrytera nyckelpersoner till din verksamhet, oavsett om det gäller kollektivanställda eller tjänstemän. Vi hjälper dig med hela processen, från kravprofil till uppföljning. Tillsammans utreder vi vilka speciella kompetenser och personliga egenskaper som krävs för den aktuella tjänsten. När vi skapat en tydlig kravprofil tar vi hjälp av vårt stora kontaktnät för att hitta rätt kandidater. Vi presenterat ett antal lämpliga personer och ni väljer vem, eller vilka, ni vill träffa för en personlig intervju. Du ska känna dig trygg och delaktig genom hela rekryteringsprocessen och vi ger inte upp förrän du är nöjd!

Vi hjälper dig att:

  • Formulera kravspecifikationer.
  • Svara på ansökningar.
  • Intervjua kandidater.
  • Matcha kandidater mot varandra och din kravspecifikation.
  • Spara tid.
  • Känna dig trygg med att någon tar fullt ansvar för hela rekryteringsprocessen – från kravställande till färdig anställning.

Vi har:

  • Verktyg för att driva rekryteringsprocessen på ett professionellt sätt.
  • Lång erfarenhet.
  • Ett stort kontaktnät.

Det ska vara enkelt att rekrytera ny personal.

Ring oss! 0321- 53 14 30

”Vi väljer Boge kompetens för deras pricksäkra rekryteringsprocess och för deras engagemang för att vi ska få det vi strävar efter.”

Jimmy Källvik
Rut & Co

Intresserad av rekrytering? Kontakta oss

1 + 4 = ?