Vi är Ulricehamns lokala företag inom bemanning, rekrytering och utbildning och vi fokuserar främst på närheten till både våra kunder och anställda. Vi kan verksamhet och har en genuint lokal förankring med världens största kontaktnät, i Ulricehamn.

Våra kunder finns främst bland industri- och hantverksföretag i Ulricehamn med omnejd, företag som uppskattar en personlig och kundnära relation där vi kan tillföra kompetens genom bemanning, rekrytering och utbildning.

Några av våra ledord är:

Lokal kännedom. Vi sätter stort värde på och prioriterar ett lokalt samarbete med såväl kunder som leverantörer. Även våra anställda är i huvudsak från Ulricehamn med omnejd.

Kundnärhet hänger ihop med vår lokala kännedom och skapar en trygg grund för den kvalitet vi eftersträvar i vårt arbete. Att ”jobba med hjärtat” låter kanske som en kliché, men det är precis så vi vill jobba. Nära våra kunder och nära våra anställda.

Flexibilitet. För oss är inget uppdrag omöjligt och vi anpassar oss snabbt till de förändringar som sker i våra kunders verksamheter. Vi är också måna om att våra anställda ska dela våra värderingar och vi är mycket stolta över vår personals flexibilitet.

Vi gör det enkelt för företag att hitta rätt personal, vi gör det enkelt för människor att hitta jobb och vi gör det enkelt att hitta rätt utbildning. Det ska helt enkelt vara enkelt att samarbeta med Boge Kompetens.