Vi är ett litet företag som vill fokusera på närheten till både kund och anställda. Våra kunder finns i huvudsak bland lokala industri och hantverksföretag. Vi ser det stora i det lilla och vårt arbete präglas av en genuinitet gentemot både våra kunder och våra anställda.

Lokal kännedom är ett av våra ledord som vi sätter stort värde på. Vi prioriterar ett lokalt samarbete både med våra kunder och våra leverantörer. Även våra anställda är i huvudsak från Ulricehamn med omnejd.

Att ”jobba med hjärtat” låter kanske som en kliché, men det är precis så vi vill jobba. Vi är mycket stolta över det nära samarbete som vi har med våra kunder och anställda. Kundnärhet skapar en trygg grund för den kvalitet vi eftersträvar i vårt arbete.

Flexibilitet är något vi vill ska genomsyra hela vårt arbete. För oss är inget uppdrag omöjligt och vi anpassar oss snabbt till de förändringar som sker, både i vår egen och i våra kunders verksamheter. Vi är måna om att våra anställda ska dela våra värderingar och vi är mycket stolta över flexibiliteten hos vår personal.